Mindfulness: voor een aandachtig leven

Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Ede, Lochem, Nijmegen, Nijverdal, Zeist en Zevenaar


Mindvol.nl
voor een aandachtig leven

Mindvol.nl Ede Locatie

De mindfulnesstraining wordt gegeven in de ruimte van Zen.nl Ede.

Adres
Detmarlaan 22
6711MP EdeParkeren auto

Rondom de locatie bevinden zich verschillende betaalde parkeergarages en parkeerpleinen. Ook zijn er parkeerstraten voor Vergunninghouders. Deze zijn van 08.00 – 18.00 uur alleen toegestaan voor vergunninghouders. Buiten deze tijden om is het vrij parkeren voor iedereen.

Fiets en openbaar vervoer

De locatie ligt in de directe nabijheid van het NS station “Ede-Centrum”. Ook bevindt er zich een bushalte voor de deur. De fietsen kunnen tegenover de ruimte worden gestald in fietsrekken. Deze zijn naast de parkeergarage Achterdoelen.

Trainers
Nicola Kneepkens
Nicola Kneepkens


Nicola Kneepkens (1977) werkt als fulltime zenleraar en mindfulnesstrainer. Daarvoor werkte hij in de onderzoekswereld en bibliotheekbranche. Zen en mindfulness zijn een onderdeel geworden van zijn leven. Zijn levensmotto is: ‘Stilte in het hoofd geeft een voller leven. Als je hoofd vrij is van zorgen en angsten, dan kun je meer bewust genieten van wat de zintuigen je doorgeven.’
Beroepsregistratie: VVM

Carolien Aarnink
Carolien Aarnink


Carolien Aarnink (1965) heeft de tweejarige post-academische opleiding tot Mindfulnesstrainer gevolgd aan het Radboud UMC in Nijmegen. Na 25 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben is ze haar eigen Mindfulnesspraktijk begonnen. Daar geeft ze Mindfulnesstrainingen en Compassietraining aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ook werkt ze als trainer mee aan wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Mindfulness bij kinderen en jongeren met AD(H)D en hun ouders. “Door Mindfulness heb ik geleerd bewuster te leven, rust te vinden in de hectiek van alledag, minder zorgen te maken over de toekomst en meer te genieten van het moment. Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn gezin met vier dochters heeft het tot meer rust, aandacht en ontspanning geleid.”
Beroepsregistratie: VMBN categorie 1

Tara Kirchner
Tara Kirchner


Tara Kirchner (1964) is fulltime mindfulnesstrainer en zenleraar, en runt samen met haar partner Zen.nl Apeldoorn en Zen.nl Zutphen. De opleiding tot mindfulnesstrainer volgde ze bij See True in Den Bosch. Mindfulness betekent voor Tara jezelf ontwikkelen: door oefening dieper bewust worden van wat er speelt in je dagelijkse leven, en daar vrede mee hebben. Haar intentie is anderen te inspireren om met meer aandacht te leven en in relatie tot onszelf en de ander (adem)ruimte te creëren.