Mindfulness: voor een aandachtig leven

Ede, Lochem, Nijverdal en Zeist


Mindvol.nl
voor een aandachtig leven

Mindvol.nl Ede Locatie

De mindfulnesstraining wordt gegeven in de ruimte van Zen.nl Ede.

Adres
Detmarlaan 22
6711MP EdeParkeren auto

Rondom de locatie bevinden zich verschillende betaalde parkeergarages en parkeerpleinen. Ook zijn er parkeerstraten voor Vergunninghouders. Deze zijn van 08.00 – 18.00 uur alleen toegestaan voor vergunninghouders. Buiten deze tijden om is het vrij parkeren voor iedereen.

Fiets en openbaar vervoer

De locatie ligt in de directe nabijheid van het NS station “Ede-Centrum”. Ook bevindt er zich een bushalte voor de deur. De fietsen kunnen tegenover de ruimte worden gestald in fietsrekken. Deze zijn naast de parkeergarage Achterdoelen.

Trainers
Nicola Kneepkens
Nicola Kneepkens


Nicola Kneepkens (1977) werkt als fulltime zenleraar en mindfulnesstrainer. Daarvoor werkte hij in de onderzoekswereld en bibliotheekbranche. Zen en mindfulness zijn een onderdeel geworden van zijn leven. Zijn levensmotto is: ‘Stilte in het hoofd geeft een voller leven. Als je hoofd vrij is van zorgen en angsten, dan kun je meer bewust genieten van wat de zintuigen je doorgeven.’
Beroepsregistratie: VVM

Marga Zoethout
Marga Zoethout


Marga Zoethout (1960) is opgeleid als mindfulnesstrainer en yogadocent. Daarnaast beoefent Marga ook zentraining bij Zen.nl Zevenaar. Bezig zijn met mindfulness voelt voor Marga als thuiskomen: ‘Met afstand naar jezelf kijken, zonder oordeel, en opmerken wat zich voordoet. Je hoeft niets te veranderen, alleen maar bewust aanwezig te zijn. Hierdoor leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. Niets is mooier om zoveel mogelijk anderen hiermee kennis te laten maken.’

Tara Kirchner
Tara Kirchner


Tara Kirchner (1964) is fulltime mindfulnesstrainer en zenleraar, en runt samen met haar partner Zen.nl Apeldoorn en Zen.nl Zutphen. De opleiding tot mindfulnesstrainer volgde ze bij See True in Den Bosch. Mindfulness betekent voor Tara jezelf ontwikkelen: door oefening dieper bewust worden van wat er speelt in je dagelijkse leven, en daar vrede mee hebben. Haar intentie is anderen te inspireren om met meer aandacht te leven en in relatie tot onszelf en de ander (adem)ruimte te creëren.